Migratie Verex Director

Na vele jaren als betrouwbaar en heel stabiel ervaren productlijn heeft Verex Director (voorheen Monitor ISM en Guardall Director) zijn kracht de afgelopen 20 jaar bewezen als eenvoudig, snel en zeker prijstechnisch in de markt inzetbaar te zijn als management platform binnen Inbraaksignalering, Toegangsverlening en Video Management.

Met de overname van Verex en Guardall door UTC Fire & Security begin 2010 is er hard gewerkt om te bekijken wat een mogelijk pad zou zijn voor de toekomst.
De vele onderzoeken en ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat de Guardall Inbraaklijn (PX, QX en RX) reeds uit gefaseerd is en vervangen door de nieuwe ATS lijn van UTC.

Voor het Verex Platform ligt dit anders, deze kan naadloos worden gemigreerd naar de Advanged Management lijn ATS8600 – 2016 versie. Binnen dit platform is het tevens mogelijk om de gehele ATS inbraaklijn (Advisor Advanced) met panelen lijn ATS1500A/3500A/4500A te plaatsen alsmede de volledige TruVision Video lijn.

advisor management software

Voor u als gewaardeerde Verex gebruiker en trouwe Partner van Integrated Security Solutions geeft dit vele voordelen. Zo is het mogelijk de huidige Verex systemen in de lucht te houden, uit te breiden en mogelijk te koppelen met de ATS producten.

Vanaf heden zijn wij dan ook een officiele dealer van UTC Fire en Security, en kunnen de productlijnen TruVision, TruPortal alsmede de vele Interlogix en Aritech producten door ons geleverd worden. De diverse productsheets staan al op onze site .

Inmiddels zijn de meeste keyaccounts van Verex Director geïnformeerd over het te volgen migratie traject.
Mocht u als Partner vragen hebben of Verex systemen tegen komen in het veld, schroom niet en neem contact met ons op voor de juiste mogelijkheden. Uiteraard zijn onze adviseurs graag bereid met u samen naar de gebruiker te gaan om het plan van aanpak te bespreken.

Vanaf september 2017 zullen we, gezien de huidige ontwikkelingen en wetsaanpassingen, de panelenlijn van Verex omzetten naar de ATS panelenlijn. In vervolg hierop zal vanaf september 2018 de overige componentenlijn van Verex zoals I/O modules, Keypads en ADP deurcontrollers omgezet worden naar de ATS lijn. Uiteraard zolang Verex producten beschikbaar zijn blijven we deze uitleveren.

Binnenkort zullen we de laatste release, Versie 5.0, van Verex Director kunnen vrijgeven welke tevens geschikt is voor Windows 10 laatste release en kan samenwerken met de Interlogix Advisor Management Software 2016.