BFT

Op deze pagina vindt u een klein aanbod van onze BFT producten. Heeft u interesse in andere producten of wilt u de catalogus ontvangen neem dan contract op met ons kantoor of vul het contactformulier in.

BFT heeft het unieke U-link systeem op diverse slagbomen en motoren voor hekwerken. Hiermee kunt u het toegangshek of slagboominstallatie opnemen in uw toegangscontrolesysteem of parkeerbeheersysteem. Voor meer info kunt u deze video bekijken






STOPPY B
stoppy-b
Complete serie automatische, elektromechanische uitschuifbare antiparkeerpalen ter bescherming en beveiliging van alle ruimtes waar toegangscontrole noodzakelijk is. Afhankelijk van het aantal bewegingen zijn er diverse types.
Diameter tot 200 mm en een hoogte tot max 700 mm.
Stootbestendigheid 6000 J.
Ook leverbaar als verlichte steunpaal, d.m.v. een kap met ledlampjes
Stoppy MBB
Stoppy
Complete serie automatische, elektromechanische uitschuifbare antiparkeerpalen ter bescherming en beveiliging van alle ruimtes waar toegangscontrole noodzakelijk is. Hoogte paal van 500 en 700 mm. Ze zijn ideaal in situaties met een architectonische waarde, blijven op den duur zeer betrouwbaar en zijn zo goed als onderhoudsvrij.
Ook leverbaar met kap met ingebouwde ledlampjes en zoemer
Giotto
giotto
Slagboom met 24V motor voor nuttige doorgang tot 6 meter en openingstijd van 2,5 seconden
stootreactie via encoder
standaard kleur RAL7015 grijs of andere kleur op aanvraag.
Michelangelo
michelangelo_
Slagboom met 24V motor voor nuttige doorgang tot 8 meter en openingstijd van 4 seconden.
Stootreactie via elektronische koppelbegrenzer.
standaard kleur RAL7015 grijs of andere kleur op aanvraag.
Maxima Ultra
maxima
Industriële elektromechanische slagboom met 230V 3 fasen motor voor nuttige doorgang tot 8 meter en openingstijd van 0,7 seconden
Vertraging mogelijk bij openen en sluiten
Zeer geschikt voor frequent gebruik
Dankzij het U-Link-protocol kunnen deze slagbomen geïntegreerd worden in gebouw- of parkeerbeheersystemen.
Botticelli/ EOS120
botticelli
Elektromechanische operatoren voor intensief/zeer intensief gebruik, ontworpen voor het automatiseren van sectionele garagepoorten. De bedieningscentrale en de eindaanslag met encoder met mechanische stop zijn respectievelijk geïntegreerd in de operator en in de rail. Ingebouwde bedieningscentrale met automatische inleerfunctie van de krachten voor opening en sluiting. Rails van verzinkt staal met hoge weerstand met kanalen voor de vereenvoudigde doorvoer van de kabels.
Geschikt voor intensief gebruik en leverbaar in diverse maten tot maximaal 16m2.
Lux
lux_tekening
Volledige serie hydraulische zuigers voor zeer intensief gebruik, geschikt voor elke toepassing: residentieel, industrieel, wooncomplex. Compact en stevig, voor automatisering van vleugels van draaipoorten met een breedte van max. 5 meter en een gewicht van max. 800 kg. Verkrijgbaar in omkeerbare of niet-omkeerbare uitvoering, voor maximale precisie van de koppelafstelling dankzij de bypass-kleppen.